Desenvolupament d’aplicacions a mida
El nostre departament de programació porta gairebé 40 anys desenvolupant aplicacions a mida per empreses. Sigui quina sigui la seva necessitat, ja sigui contable, administrativa o logística, pot comptar amb nosaltres per que li portem a càrrec, des de aplicacions d’escriptori o web de qualsevol plataforma o dispositius mòbils a infraestructures client-servidor, li farem un estudi de les seves necessitats i li implementarem tot allò que sigui necessari a la seva infraestructura o al nostre cloud.
Procès de dades clíniques
Estem especialitzats en la producció de software enfocat a l’obtenció i procès de dades clíniques2.
Captura de dades remota
Creem programes que envien dades o comandaments a altres programes que s’executen en un ordinador remot.
Tractament automàtic de maquinària de precisió
Desenvolupem software específic per al control remot de maquinària de precisió en plantes industrials amb sistemes de producció sofisticats.
Desenvolupaments Client/Servidor
Desenvolupem prototips d’aplicacions Client/Servidor multiplataforma, així com també solucions específiques.
Solucions a mida
Part de la nostra feina a la divisió de programació es desenvolupa en la creació d’aplicacions a mida per a empreses que no compten amb el seu propi departament d’informàtica.
Aplicacions mòbil
Si necessita la versió mòbil de la seva aplicació, li podem fer per Android IOs i Windows.
Desenvolupaments SaaS
El software com a servei (SaaS) és un model basat en el núvol, en el qual el proveïdor desenvolupa i manté el programari, proporciona actualitzacions automàtiques del mateix i el posa a la disposició dels seus clients a través d'Internet amb un  sistema de pagament per ús. Els clients d'aplicacions SaaS, poden reduir dràsticament els costos de les solucions empresarials amb major rapidesa de la qual proporciona el manteniment de sistemes i programari local. DataLab posa a la seva disposició la realització de la seva aplicació a mida en format SaaS, es a dir, visible a través d'internet. Totalment personalitzable, interactiu i escalable, enfocat a diferents opcions de negoci en els quals es pugui necessitar, per exemple, definició d'articles, control d'estoc, definició d'usuaris i rols d'accés, llistat d'estadístiques, informes d'accés, gestió de notificacions per email o SMS, llistats en Excel o PDF i gairebé qualsevl cosa que puguis necessitar, tot això protegit per una còpia de seguretat diària totalment transparent per al client final i un hosting 24x7. Com a prova d'una de les nostres aplicacions SaaS estaria GAS [+] més informació