Enginyeria

A DataLab ens prenem molt seriosament els seus reptes, tant que els fem els nostres. Volem aportar els nostres coneixements i la nostra experiència adaptant-les a les seves necessitats. Per nosaltres res és impossible, deixi’ns cuidar-li.

Les empreses necessiten infraestructures telemàtiques adequades per aconseguir comunicacions de qualitat que permetin l’enviament de dades de forma precisa i efectiva. Des de la nostra divisió d’enginyeria, DataLab Tecnologia, ens ocupem de tots els processos relacionats amb el disseny, la instal·lació la configuració i el suport d’aquestes infraestructures per a grans i mitjanes empreses.

Integrem productes informàtics de diferents fabricants, aprofitant els millors hardware, software, mètodes d’accés, interfícies i protocols, i tenim cura de cada petit detall del procès d’instal·lació. Creem solucions que racionalitzen les inversions i eviten que es dupliquin esforços.

Auditoria de seguretat
Deixi’ns veure els punts febles de la seva xarxa i corregeixi’ls seguint les nostres instruccions.
Millora d’infrastructures
Evaluem els sistemes informàtics existents, de cara a ampliar i millorar les seves prestacions.
Productes 100% fiables
A DataLab experimentem amb nous productes i els sotmetem a controls d’avaluació totalment imparcials. Aquesta anàlisi detallada ens permet recomanar als nostres clients aquells components que obtenen les millors qualificacions.
Previsió de necessitats futures
Coneixem els límits de cada producte en els seus diferents entorns en els que es poden aplicar i informem dels marges de seguretat que cadascun d’ells té. Ens assegurem de crear infraestructures que mantenen la seva òptima funcionalitat durant molts anys.
Precisió de resultats
Desenvolupem estructures flexibles amb un alt nivell de complexitat i realitzem informes detallats que concreten les nostres accions.
Assistència immillorable
Obtingui una resposta ràpida a les seves qüestions a traves d’una atenció telefònica prioritària, per missatge de correu electrònic o xat.