Migració cap a l’Open Source

A DataLab apostem fermament pel món del programari lliure, a aquestes alçades poc s’ha de demostrar la seva eficàcia, la seva seguretat, i sobre tot, de la reducció de costos en llicències.

Hem ajudat a tot tipus de clients, des de petites i mitjanes empreses fins a grans clients amb milers de treballadors a fer la transició al món del programari lliure en serveis que no només eren un forat econòmic, si no que ja no responien a les seves necessitats, i gràcies a les modificacions del codi lliure, hem adaptat a les seves necessitats i reduït les despeses de llicències a exactament 0€.

A més a més, DataLab contribueix activament en el desenvolupament de diferents projectes de programari lliure de gran envergadura que fem servir a les nostres pròpies solucions i productes.

Si vol treballar amb les darreres tecnologies, millorant significativament el seu ROI, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i expliqui’ns la seva idea, i li assessorarem de la viabilitat de la millor alternativa open source que s’adapti millor a les seves necessitats.

Migració d’un domini Windows®
Duem a terme la migració dels dominis Windows® cap una alternativa Open Source 100% compatible i manegable amb les mateixes eines administratives.
Migració MS Exchange®
Oferim una migració perfectament compatible del seu servidor Exchange® i transparent pels seus usuaris, que poden continuar fent servir l’Outlook® com a client de correu.
Migració escriptori Windows®
Estudiem tots els factors que intervenen a la transició de l’escriptori, des de les aplicacions fins a la formació al personal de la seva empresa.
Migració de VMware®
La nostra alternativa a VMware ESX® li mostrarà la potència i flexibilitat de l’Open Source, adaptant-se a les seves necessitats.
Solucions pròpies
Els nostres productes són fortament basats en el model Open Source. dlVault, dlBox i dlRex ja ajuden a molts clients a dur a terme les seves pràctiques amb els requisits més exigents.
Solucions a mida
Hi ha una eina de codi obert per cada necessitat. Digui’ns què necessita i li oferirem la millor solució.