SaaS (Software as Service

40 anys treballant amb multitud de proveïdors ens garanteixen preus competitius de productes de qualitat de totes les marques. Buscarem la millor oferta per les seves necessitats i li aconsellarem de les seves decisions, i si sap què vol però no coneix exactament el mercat en aquell moment, li farem un estudi per tal que adquireixi el material més indicat, sense malgastar ni quedar-s’hi curt. I si ho desitja, disposem de tècnics especialitzats que podran realitzar la posada en marxa a les seves instal·lacions.

A DataLab, vendre un producte no és fer de intermediari, és acompanyar-li en tot el procés, des de la presa de decisions fins a la instal·lació, i sobre tot, que la seva compra sigui rentable i compleixi les seves expectatives completament.

Experiència
Optem per productes que han demostrat un alt rendiment en experiències anteriors o per productes nous que nosaltres mateixos hem provat.
Marca
Recomanem marques de reconegut prestigi, la fiabilitat de les quals està completament provada. Confiem en els nostres majoristes pels anys que hem col·laborat i per la qualitat inqüestionable dels seus productes i serveis.
Preu
No sempre el millor producte és el més car. A DataLab establim una relació d’equilibri entre el preu d’una eina i els serveis que ha de prestar al client.
Migració de VMware®
Seleccionem aquells components i versions que millor exploten les capacitats dels sistemes existents dins una empresa.
Punt de referència en el mercat
Una trajectòria de gairebé 40 anys en el sector informàtic, unida a una cartera de clients que creix cada dia, ens posa en un punt de referència en el mercat. Avui dia són moltes les empreses que utilitzen la nostra selecció de productes com a únic criteri de compra.
Satisfacció del client
La seguretat amb la que ens maneguem entre el hardware, software, cablejat i tota mena de components informàtics, ens permet orientar la nostra tasca cap a la plena satisfacció dels nostres clients.