Els nostres serveis
Solucions segures que funcionaran el dia de demà
Sobre nosaltres
 La nostra experiència a la seva disposició
Un tros d'història
DataLab va néixer en 1980 gestionant projectes de programari tècnics i científics en el camp de la electromedicina, però va evolucionar tan ràpid com les TI i avui dia oferim suport i serveis no només en el sector de la Salut, si no que som experts en tecnologies de codi obert i tancat, tals com el Software Defined Storage, Virtualització, Xarxes o Seguretat, entre d'altres.
DATALAB
Al llarg dels anys, DataLab ha creat diferents divisions, d'acord a les necessitats del mercat, que en diverses ocasions han evolucionat en pròpies entitats. Algunes han anat creixent per si mateixes i unes altres, com DLTec, han creat una relació de treball i confiança que ha donat molt bons resultats.
DLTEC
Començant com una divisió tecnològica de DataLab S.L., en 1999 DLTec es converteix en una companyia independent. Com partner tecnològic per als seus clients, totes les recomanacions fetes pel équipo de DLTec estan basades en un profund coneixement dels productes, i la seva independència com un dels principals valors de la companyia, aconsellant als clients per sobre dels interessos de fabricants i proveïdors.
Els nostres productes
Solucions pròpies que funcionen
Aplicació SaaS per a la Gestió d'Aliments Solidaris
Aplicació en format SaaS (Software as a Service), per a la gestió y distribució d'Aliments Solidaris.
DLSAFE
Backup remot, eficient, ràpid i sense estar-hi a sobre cada dia
Amb dlSafe, nosaltres ens encarreguem dels backups dels seus servidors al nostre Cloud. De forma completament segura.
DLVAULT
Sistema d'arxius escalable
La nostra solució dlVault està basada en GlusterFS, un sistema de fitxers escalable per NAS desenvolupat per RedHat i DataLab de molt altestacions
DLREX
Gaudeixi de les ventatges de la hiperconvergència
Quan dlVault convergeix amb KVM, el nostre cluster ofereix alta disponibilitat tant per a màquines virtuals, com per al el seu propi emmagatzematge, memòria i xarxa, tot en una única solució.